Køb mit introkursus til engelsk her

Køb mit intro-kursus her: Tryg ved tysk

Online engelskkurser:
Ønsker du at forbedre dit engelske, og synes du det er lang tid siden du har beskæftiget dig med sproget? Hvis ja, har jeg her et intro kursus til dig, som kan inspirere og vejlede i forhold til at få startet op igen.
Her kan du se, hvad dette kursus indeholder:
Kurset består af 5 moduler, som er videoer. Du får også en PowerPoint fil med, hvor mange af de ting jeg gennemgår er skrevet op. Det er den PowerPoint, der vises i videoerne.
Modul 1: Introduktion og gennemgang af kursets moduler + en kort præsentation af underviseren.
Modul 2: Hvad kan være svært ved engelsk? Jeg kan sagtens forstå, at noget kan være lidt vanskeligt, når man lærer sprog. I modul 2 prøver jeg at pejle mig ind på, hvad jeg kunne forestille mig kan volde problemer.
Modul 3: Træning af nogle sætninger, man kan bruge i forskellige situationer, bl.a. når man rejser
Modul 4: Strategier for sprogindlæring: Hvordan kan du hjælpe dig selv til at lære mere sprog?
Modul 5: Hvordan du kommer videre fra dette introkursus.
Det er hvad kurset indeholder. Hvis det kunne friste, så giv mig blot dit fornavn, dit efternavn og din mailadresse. Så sender jeg dig kurset til kun kr. 99,00 incl. moms.
Klik her for at købe mit engelskkursus

Online tyskkurser:
Har du en virksomhed, som vækster meget, også i Tyskland og i tysktalende lande? Og kender du det med ikke helt at kunne følge med? Har du medarbejdere, som har udfordringer med det tyske sprog? Så er her hjælp at hente: Download mit online kursus, som er en introduktion til tysk, hvis du har haft det i skolen gerne vil genopfriske det. Giv mig blot dit fornavn, dit efternavn og din mailadresse. Så sender jeg dig kurset til kun kr. 99,00 incl. moms.
Klik her for at købe mit tyskkursus: Tryg ved tysk

Nyhedsbrev:
Der vil på denne side snart blive udbudt endnu flere online kurser i engelsk. Tilmeld dig mit nyhedsbrev ved at kontakte mig på gt@grethetottrup.dk. Så er du den første, der hører om nye kurser.