Hvad siger andre om mig?

Jeg har gennem mange år samarbejdet med Grethe i hendes rolle af translatør på globale opgaver.

Google Translate og lignede kan sagtens oversætte ord (til en vis grad) på forskellige sprog. Men Grethes helt store styrke er, at hun oversætter forståelse og viden i forskellige kontekster.

Med stor og høflig omhyggelighed opsøger Grethe den bagvedliggende mening og oversætter det til forståelse på i det andet sprog og kultur – det skaber værdi.

Som samarbejdspartner til Grethe bliver du også udfordret på hvilke budskab du egentlig ønsker overført, så et samarbejde med Grethe fører ofte også til en personlig træning.

Søren Møller

Indehaver, TheDevelopGroup

Grethe Tøttrup hjalp mig med opfriskning af mit tyske sprog da jeg i mit virke som sælger skulle arbejde med tysktalende lande. Kurset blev skræddersyet til mit personlige niveau og undervisningsforløbet var behagelig, udfordrende og lærerigt. Jeg kan varmt anbefale Grethe, hvis din virksomhed skal have finpudset dens tyske sprogkundskaber.
Simon Christensen

Vi har anvendt Tøttrup Translation v/Grethe Tøttrup til oversættelse af teknisk og juridisk materiale fra dansk til engelsk. Materialet skulle anvendes for afgivelse af tilbud i større projekter. Tøttrup Translation udførte opgaverne til vor fulde tilfredshed og til den lovede tid. Jeg vil varmt anbefale Tøttrup Translation til andre, som skal have lavet oversættelser og datablade.

Lars Dahlby Glerup, Projektleder, Brødrene Dahl

Jeg har arbejdet sammen med Grethe fra Tøttrup Translation flere gange, og hver gang leverer hun et fantastisk stykke arbejde. Grethe har hjulpet mig med både engelske og tyske tekster, herunder både korrekturlæsning af de pågældende sprog samt oversættelser fra dansk til henholdsvis engelsk eller tysk.

Grethe er altid lynhurtig til at vende tilbage på en henvendelse, og det gælder både ved forespørgsel på pris, spørgsmål til et konkret projekt eller opfølgning. Hun leverer altid det aftalte, og kommer også gerne med gode råd eller opklarende spørgsmål, hvis der er noget, som kan optimeres.

Og bedst af alt, så er hun meget realistisk i forhold til sin egen tid, så man kan altid regne med at modtage materiale til aftalt tid – og måske endda før. Jeg sender Grethe mine varmeste anbefalinger, og vil trygt bruge Grethe igen fremadrettet, når jeg har brug for engelsk eller tysk support i enhver afskygning.

Kia Allentoft Jørgensen, Marketingkonsulent, SoMe-Ekspert, Designnørd & Tekstforfatter

Hargassner Danmark har brugt Tøttrup Translation til nogle reklamer og diverse brochurer, som skulle oversættes fra både tysk og engelsk til dansk.

Grethe er en frisk dame, der er hurtig og klar på en udfordring, og det er gjort yderst professionelt, og hun følger altid op på sine færdiggjorte afleveringer og sender ikke noget, før kunden har godkendt det.

Vi vil helt klart bruge Tøttrup igen til vores oversættelser fremover.

Bent Christensen, Hargassner Danmark

Grundet ændret arbejdsmulighed havde jeg pludselig akut behov for at få genlært samt tillært mit tyske. Jeg tog kontakt til Grethe og fik aftalt en en-til-en undervisning, hvor mit tyske blev fundet frem igen efter mere end 25 år.

Grethes velforberedte undervisning med god feedback efter hver undervisningslektion gjorde det muligt for mig at kommunikere på tysk og bestride en ny stilling i det tyske. Jeg kan derfor kun give Grethe min varmeste anbefaling.

 Søren

Tøttrup Translation har desuden løst opgaver i forbindelse med:

Tyskundervisning:

– Mick Bruun, indehaver, Dansk Skovservice, Havndal, 

Oversættelse:

– Forsvarsministeriets Auditørkorps, Viborg.

– Rigspolitiet

– Domstolene

My widgets

Sprogskifter